Fors geldbedrag voor gouden tip dodelijke overval Landgraaf

Print
Fors geldbedrag voor gouden tip dodelijke overval Landgraaf

Afbeelding: Arnaud Nilwik

Landgraaf - Justitie looft een bedrag van 15.000 euro uit voor de tip die leidt naar de daders van een dodelijke overval in Landgraaf, vorig jaar.

De 39-jarige Bobo Jalloh kwam in de nacht van 30 op 31 mei 2017 om het leven nadat hij in zijn eigen woning meerdere keren werd gestoken. 

Mishandeld
De politie tast nog altijd in het duister naar waarom de dertiger werd neergestoken. Het slachtoffer liet de twee daders immers rond kwart voor twee zelf binnen in zijn woning aan de Koempel. Zijn drie kinderen en vrouw waren op het moment van de feiten ook thuis. Zij werden door de mannen naar boven gestuurd. Even later ontstond een worsteling, waarbij Jalloh eerst ernstig werd mishandeld en vervolgens werd neergestoken. 

De daders sloegen vervolgens via de achterdeur op de vlucht. Sindsdien ontbreekt ieder spoor. 

Opsporing Verzocht
In juni 2017 werd in het televisieprogramma Opsporing Verzocht al eens uitgebreid stilgestaan bij de zaak. Omdat de daders nog altijd niet zijn opgespoord, wordt de zaak op dinsdag 22 mei nog eens behaneld in het programma. In de uitzending wordt een getuigenoproep gedaan. Ook laat de politie beelden zien van spullen die zijn gebruikt bij de dodelijke overval. De hoop is dat de extra aandacht, samen met het geldbedrag, leidt naar een bruikbaar spoor in de zaak. 

Volg nieuws uit jouw gemeente via Facebook

De Limburger heeft voor alle 31 gemeenten een eigen Facebookgroep met het laatste plaatselijke nieuws.

> Neem een kijkje