MVV -19 moet op slotdag competitie winnen om titel te pakken

Print
MVV -19 moet op slotdag competitie winnen om titel te pakken

Afbeelding: PubliciteitVisie

Nu MVV onder 19 jaar afgelopen zaterdag de titel thuis in Maastricht niet veilig wist te stellen, zal het morgen, zaterdag 26 mei, uit tegen hun leeftijdsgenoten van Fortuna Sittard moeten gebeuren. MVV moet in de laatste match van het seizoen winnen om de kans op het kampioenschap in eigen hand te houden.

MVV had zaterdag in stadion de Geusselt aan één punt genoeg om kampioen in de 2e divisie te worden. Een kleine 1000 supporters zagen vanaf de hoofdtribune het jonge team echter met 0-1 verliezen doordat Alexandria '66 in de 2e helft een penalty benutte.

Hierdoor is, met nog één wedstrijd te gaan, de ploeg uit Rotterdam de jonge sterdragers tot op één punt genaderd. Het betekent dat MVV zaterdag 26 mei van het nergens meer om spelende Fortuna moet winnen, om zeker te zijn alsnog kampioen te worden.

De uitwedstrijd tegen Fortuna wordt zaterdag 26 mei gespeeld op sportpark het Anker in Buchten, bij Born.
Aanvang om 15.00 uur.

 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →