Ariane Grande herdenkt aanslag Manchester

Print
Ariane Grande herdenkt aanslag Manchester

Afbeelding: ANP

Ariana Grande gaat een moeilijke dag tegemoet. Dinsdag is het precies een jaar geleden dat 22 bezoekers van haar concert in Manchester omkwamen bij een terroristische aanslag. "Ik denk aan jullie, vandaag en elke dag", twitterde de Amerikaanse zangeres dinsdagochtend.

"Ik hou met heel mijn hart van jullie en stuur jullie licht en warmte op deze uitdagende dag", was Ariana's boodschap, die vergezeld ging van de werkbij, het symbool van Manchester.


De zangeres liet zich onlangs in een interview voor het eerst uit over de tragedie, waarbij ook honderden fans gewond raakten. "Er zijn zoveel mensen die een enorm verlies en pijn hebben geleden", zei ze in een interview met Time. "De verwerking zal eeuwig duren."

Na de aanslag bleef het op muzikaal vlak lange tijd stil rond Ariana. Vorige maand bracht ze de single No Tears Left To Cry uit, waarin ze verwijst naar de tragedie.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →