Werkzaamheden aan spoor hinderen treinverkeer

Print
Werkzaamheden aan spoor hinderen treinverkeer

Afbeelding: Flickr/Rob Dammers

Op meerdere trajecten in Zuid-Limburg is komend weekeinde op verschillende momenten geen treinverkeer mogelijk wegens werkzaamheden.

In de nacht van vrijdag op zaterdag wordt er gewerkt aan het emplacement in Heerlen, met als gevolg dat er 's nachts van kwart over twaalf tot kwart voor zes geen treinen rijden op de trajecten Heerlen-Valkenburg, Heerlen-Sittard en Heerlen-Kerkrade. Er rijden twee keer per uur stopbussen als alternatief. Vanuit Valkenburg rijden de stoptreinen naar Randwyck zoals altijd, maar de sneltrein naar Maastricht rijdt een aangepaste dienstregeling.

Op zaterdag en zondag is geen treinverkeer mogelijk tussen Heerlen en Kerkrade-Centrum. Ook dan rijden stopbussen.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen