Activiteitencentrum voor mensen met hersenletsel houdt open dag

Print
Activiteitencentrum voor mensen met hersenletsel houdt open dag

Kunstwerken die door cliënten van het activiteitencentrum zijn gemaakt, kunnen voor een schappelijk bedrag gekocht worden op de open dag. Afbeelding: SGL

Het Activiteitencentrum Maastricht in de wijk Malberg, waar mensen met hersenletsel verblijven voor dagbesteding, houdt zaterdag 26 mei een Open Dag.

Tijdens de open dag van Stichting Gehandicaptenzorg Limburg (SGL) zijn er activiteiten bij te wonen zoals de motorische training Fit-Stroke, het Jongerencafé, maar ook hersentraining op muziek (de Ronnie Gardiner Methode) en creatieve activiteiten.

Er is ook de mogelijkheid om voor een klein bedrag werkstukken te kopen die door de cliënten zijn gemaakt. Verder kunnen bezoekers genieten van optredens van het zangkoor en de rolstoeldansers van AC Maastricht, kunnen zij informatie krijgen over de mogelijkheden voor mensen met dementie of afasie in het AC, en meer.

Vrijwilligers
Ook mensen die geïnteresseerd zijn in vrijwilligerswerk bij SGL AC Maastricht, zijn op 26 mei welkom. Het AC is altijd op zoek naar vrijwilligers die de cliënten willen helpen om het maximale uit hun leven te halen.
Meer weten? Kijk op www.sgl-zorg.nl


Praktische informatie
Locatie: Activiteitencentrum Maastricht (Symphoniesingel 60, 6218 AA Maastricht)
Datum: zaterdag 26 mei
Tijd: 11.00 uur - 15.00 uur
Toegang: gratis
 

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen