Deze twee Limburgse verleiders doen mee aan Temptation Island VIPS

Print
Deze twee Limburgse verleiders doen mee aan Temptation Island VIPS

Afbeelding: Videoland

Ze zijn afgetraind, knap, gespierd en ze komen uit Limburg. Taria-Ann Verburgt uit Maastricht en Jay Francis uit Sittard schitteren binnenkort in de hitserie Temptation Island VIPS.

De opnames zijn al een tijdje achter de rug, maar vanaf 7 juni zijn Taria-Ann en Jay wekelijks te zien als verleiders in de VIP-editie van Temptation Island. De serie is te zien op Videoland.  

Blog
Taria-Ann (25) is in het dagelijkse leven model en influencer. Ook houdt de schone een blog bij genaamd Survivor on Stilettos. In 2016 werd ze genomineerd voor een prestigieuze Blogloving Award. In de categorie Blogger of the Year greep ze net naast de prijzen. 
 


De half Nederlandse, kwart Antilliaanse en kwart Nigeriaanse Taria-Ann lijkt volgens Viva jong en onschuldig, maar niets is minder waar wanneer je een dag met haar hebt opgetrokken. 'Op Temptation Island zal zij ervoor zorgen dat geen enkele man haar zal vergeten', aldus de website. 

Zelfverzekerd
Jay is een succesvol Youtuber. De meeste mensen kennen hem als Tis je boy Jay. Met zijn 11.000 volgers op Youtube legt Jay het af tegen de ruim 35.000 van Taria Ann. Aan zelfvertrouwen ontbreekt het de 24-jarige Sittardenaar overigens niet. De bodybuilder is namelijk van mening dat hij elke vrouw kan krijgen die hij maar wil, zo weet Viva. 

Op zijn Instagram-account belooft Jay alvast vuurwerk: "Wie mij een beetje kent, weet dat het fayaa wordt. Bel de brandweer alvast."

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →