Voorstelling 'Weg uit de Peel' geannuleerd

Print
Voorstelling 'Weg uit de Peel' geannuleerd

Weg uit de Peel is een toneelstuk naar het gelijknamige boek van Jacques Vriens. Afbeelding: De Limburger/Jan Paul Kuit

Nederweert - De slechte weersvooruitzichten hebben de organisatie van het theaterstuk 'Weg uit de Peel' in Ospel doen noodzaken om de voorstelling van donderdagavond te annuleren. Dat deelt het mee op haar Facebookpagina.

"Helaas zijn de weersvooruitzichten voor vanavanond (donderdag 24 mei) zodanig slecht dat wij geen veilige voorstelling kunnen garanderen", geeft de organisatie tekst en uitleg over het besluit. Er is voor donderdagavond onweersbuien met mogelijk hagel en hevige windstoten voorspeld in het gebied waar het stuk zich afspeelt. De leiding van het theaterstuk acht het risico te hoog en kan de veiligheid van medewerkers en publiek niet garanderen. Het stuk wordt namelijk in openlucht gespeeld.

Mensen die voor de voorstelling van donderdagavond kaarten hadden gekocht, kunnen deze gebruiken om de voorstelling van aanstaande zondag 27 mei (aanvang 20.30 uur) te bezoeken. Een ander alternatief is de voorstelling van zondag 9 september in Venray/Vredepeel.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen