Voorstelling 'Weg uit de Peel' geannuleerd

Print
Voorstelling 'Weg uit de Peel' geannuleerd

Weg uit de Peel is een toneelstuk naar het gelijknamige boek van Jacques Vriens. Afbeelding: De Limburger/Jan Paul Kuit

Nederweert - De slechte weersvooruitzichten hebben de organisatie van het theaterstuk 'Weg uit de Peel' in Ospel doen noodzaken om de voorstelling van donderdagavond te annuleren. Dat deelt het mee op haar Facebookpagina.

"Helaas zijn de weersvooruitzichten voor vanavanond (donderdag 24 mei) zodanig slecht dat wij geen veilige voorstelling kunnen garanderen", geeft de organisatie tekst en uitleg over het besluit. Er is voor donderdagavond onweersbuien met mogelijk hagel en hevige windstoten voorspeld in het gebied waar het stuk zich afspeelt. De leiding van het theaterstuk acht het risico te hoog en kan de veiligheid van medewerkers en publiek niet garanderen. Het stuk wordt namelijk in openlucht gespeeld.

Mensen die voor de voorstelling van donderdagavond kaarten hadden gekocht, kunnen deze gebruiken om de voorstelling van aanstaande zondag 27 mei (aanvang 20.30 uur) te bezoeken. Een ander alternatief is de voorstelling van zondag 9 september in Venray/Vredepeel.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →