Haarscherp in beeld: sluwe dief berooft bejaarde vrouw in Venlo

Print
Venlo - De Turkse buurtsuper Kafkas uit Venlo is via Facebook op zoek naar een dief die deze week zijn slag sloeg in de winkel.

Een oudere vrouw was rustig haar boodschappen aan het doen toen ze van haar portemonnee werd beroofd. De dader pakte het sluw  aan, maar vergat even dat een bewakingscamera alles vastlegde. De winkel deelde vervolgens de beelden via Facebook.

Zielig
De vrouw heeft inmiddels aangifte gedaan bij de politie, zegt de eigenaar van de supermarkt. Kafkas wil haar het gestolen geld in ieder geval vergoeden. "Wij vinden het erg zielig voor mevrouw, ze kon er niks aan doen. Daarom dat wij zo snel mogelijk weer met haar in contact willen komen om het gestolen geld te vergoeden", laat hij weten.

Naast contant geld zaten er belangrijke documenten in de beurs van de vrouw. De winkel heeft een oproep gedaan aan de dief om in ieder geval deze documenten terug te brengen.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →