Haarscherp in beeld: sluwe dief berooft bejaarde vrouw in Venlo

Print
Venlo - De Turkse buurtsuper Kafkas uit Venlo is via Facebook op zoek naar een dief die deze week zijn slag sloeg in de winkel.

Een oudere vrouw was rustig haar boodschappen aan het doen toen ze van haar portemonnee werd beroofd. De dader pakte het sluw  aan, maar vergat even dat een bewakingscamera alles vastlegde. De winkel deelde vervolgens de beelden via Facebook.

Zielig
De vrouw heeft inmiddels aangifte gedaan bij de politie, zegt de eigenaar van de supermarkt. Kafkas wil haar het gestolen geld in ieder geval vergoeden. "Wij vinden het erg zielig voor mevrouw, ze kon er niks aan doen. Daarom dat wij zo snel mogelijk weer met haar in contact willen komen om het gestolen geld te vergoeden", laat hij weten.

Naast contant geld zaten er belangrijke documenten in de beurs van de vrouw. De winkel heeft een oproep gedaan aan de dief om in ieder geval deze documenten terug te brengen.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen