Stadspark is weer één groot openlucht restaurant

Print
Stadspark is weer één groot openlucht restaurant

De foodtrucks van Trek staan weer in het stadspark en trekken ieder jaar veel publiek. Afbeelding: Laurens Bouvrie

Tientallen mobiele keukentjes in bonte kleuren en gedaanten zijn donderdag neergestreken in het stadspark. Het foodfestival Trek streelt tot en met zondag niet alleen de smaakpapillen, maar ook de oren en de ogen.

Het culinaire festival begon enkele jaren geleden met mobiele kraampjes en barretjes op wielen die waren uitventen van 'healthy juices' en speciaal bieren tot homemade kroketjes en royale burgers.

Dit jaar is ook cultureel vermaak toegevoegd aan de bonte karavaan met lekkernijen. Er zijn theatermakers op het terrein van het park die live performances geven. In de Vuurtorenbar kan 's avonds gedanst worden op Silent disco, swingen met een koptelefoon op.

Festival Trek in het stadspark is vandaag, vrijdag 25 mei, open van 16.00 tot 23.00 uur. Zaterdag en zondag vanaf 14.00 uur.

 

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen