Stadspark is weer één groot openlucht restaurant

Print
Stadspark is weer één groot openlucht restaurant

De foodtrucks van Trek staan weer in het stadspark en trekken ieder jaar veel publiek. Afbeelding: Laurens Bouvrie

Tientallen mobiele keukentjes in bonte kleuren en gedaanten zijn donderdag neergestreken in het stadspark. Het foodfestival Trek streelt tot en met zondag niet alleen de smaakpapillen, maar ook de oren en de ogen.

Het culinaire festival begon enkele jaren geleden met mobiele kraampjes en barretjes op wielen die waren uitventen van 'healthy juices' en speciaal bieren tot homemade kroketjes en royale burgers.

Dit jaar is ook cultureel vermaak toegevoegd aan de bonte karavaan met lekkernijen. Er zijn theatermakers op het terrein van het park die live performances geven. In de Vuurtorenbar kan 's avonds gedanst worden op Silent disco, swingen met een koptelefoon op.

Festival Trek in het stadspark is vandaag, vrijdag 25 mei, open van 16.00 tot 23.00 uur. Zaterdag en zondag vanaf 14.00 uur.

 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →