Uitblinker Semedo tekent vierjarig contract in Sittard

Print
Uitblinker Semedo tekent vierjarig contract in Sittard

Lisandro Semedo (midden). Afbeelding: De Limburger/Ermindo Armino

Gouden Stier-winnaar Lisandro Semedo blijft ook de komende jaren bij Fortuna. De Portugees tekende vrijdag een vierjarig contract.

Semedo werd afgelopen zomer gehuurd van Apollon Limassol uit Cyprus. In eerste instantie voor een verhuurperiode van twee jaar. Bij die deal werd destijd een optie top koop bedongen die nu wordt gelicht. 

Familie
Semedo: "Ik hou van deze club, van deze stad en van onze fans! Het voelt als familie voor me. Een familie die me al vanaf het eerste moment heeft gesteund. Bij die familie wil ik graag blijven, zeker nu we de Eredivisie in gaan. Ik wil de fans ook in de Eredivisie weer blij maken met mijn spel en skills. Vorig jaar lieten we zien dat onze teampirit fantastisch was. Dat is onze kracht. Ik weet zeker dat we als team ook komend seizoen veel kunnen bereiken, want we willen allemaal hetzelfde: knallen en erin blijven!" 

Beste speler
Ook voorzitter Isitan Gün is in zijn nopjes met het verlengde verblijf. "We zijn ontzettend blij dat we de beste speler van de Jupiler League voor langere tijd aan ons hebben weten te binden. Zijn bijdrage aan de promotie was enorm, met vele prachtige assists en 15 doelpunten."