Europese titel harmonieorkesten voor St. Michael Thorn

Print
Europese titel harmonieorkesten voor St. Michael Thorn

Afbeelding: Facebook Harmonie Sint Michael Thorn

Thorn - Harmonie St. Michael is er zaterdagavond in Brussel in geslaagd de Europese titel voor harmonieorkesten in Thorn te houden.

De wisselbeker kon dus met de bus mee terug naar Thorn, want die stond sinds 2016 bij de Koninklijke Harmonie Thorn. Onder leiding van Ivan Meylemans speelde St. Michael 97,92 punten bij elkaar. Het gezelschap kreeg ook de prijs voor de beste vertolking van het verplichte werk.

Op de tweede plek eindigde het Noorse Lillestrøm Musikkorps. De derde plaats was voor St. Cecilia Rotem. Dat het niveau zeer hoog lag, mag blijken uit het feit dat de bovenste vijf 94 punten of meer haalden.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen