Confetti: galeriehoudster verplaatst Bell'Arte naar Kurhaus

Arie Voorzee wenst Doret Huibers succes met haar avontuur in Scheveningen.© Arie Voorzee

Arie Voorzee strooit zijn Confetti met Maastrichtse (society) nieuwtjes over de lezers uit. Vandaag over Doret Huibers die haar galerie-geluk in Scheveningen gaat beproeven.

Arie Voorzee

Doret Huibers opende 25 jaar geleden Gallery Bell’Arte aan de Jekerstraat. De eerste beeldengalerie van Nederland.Doret en haar zoon Arvid en dochter Safire timmerden meteen al aan de weg en organiseerden onder meer de grote beeldenexposities in de tuinen van Château Neercanne en Château Sint Gerlach.

Zoon Arvid is in de voetsporen van zijn vader Emile Cornelis als beeldhouwer zijn eigen weg gegaan en dochter Safire heeft met haar vriend Wouter Houten het restaurant Prix de Rome in Biesland geopend.

Nu gaat moeder Doret met haar beeldengalerie ook haar eigen weg en wel naar het Kurhaus in Scheveningen. Galerie Bell’Arte Maastricht heet vanaf nu Galerie Bell’Arte at the Kurhaus.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal