Confetti: vier jonge gasten starten culinaire avontuur aan Tongersestraat

Print
Confetti: vier jonge gasten starten culinaire avontuur aan Tongersestraat

De bemanning van het nieuwe restaurant Paletti. V.l.n.r. Antonio Martinez, Pieter Bibo, Dario Caprio en Jouri Vankan. Afbeelding: Arie Voorzee

Arie Voorzee strooit zijn Confetti met Maastrichtse (society) nieuwtjes over de lezers uit. Vandaag over vier gepassioneerde jongemannen die grootse plannen hebben op de locatie van het vroegere Bistro 't Örgelke aan de Tongersestraat

De handen moeten flink gaan wapperen de komende weken. Vier gepassioneerde jongemannen (twee uit Nederland en twee uit Italië) hebben grootse plannen op de locatie van het vroegere Restaurant Bistro ‘t Örgelke en het niet van de grond gekomen Restaurant Musti aan de Tongersestraat.

Vier jongemannen met een horeca achtergrond van Australië tot Italië en van ‘t Kläöske, Flo en het Rijk van Margraten hebben elkaar in de horecawereld in Amsterdam ontmoet en willen iets beginnen in Maastricht.

Antonio en Dario waren collega’s van Joeri in de hoofdstad. Roger Ravesteijn van Ehm Limburg bemiddelde bij het zoeken naar een locatie.

30 tafels
De acht handen die uit de mouwen gestoken moeten worden zitten vast aan Pieter Bibo, Antonio Martinez, Dario Caprio en Joeri Vankan. Pieter: “Heel de inboedel van Musti gaat naar de kringloop en we gaan alles opnieuw inrichten met vooraan een gelegenheid om te loungen en achteraan komen dertig dinertafels.”

Napels
Antonio Martinez komt uit Puglia in het zuiden van Italië en heeft op de hotelschool in Napels gezeten. “Vandaar dat het een fusion cuisine wordt met elementen gecombineerd tussen Bourgondië en Zuid-Italië.”
Gevieren gaan zij het avontuur aan.

De opening is gepland op 1 juli en de naam is Paletti, dat gewoon ‘alles oké’ betekent. 

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen