100x L-Magazine: wat krijg je als kinderen de baas zijn?

Print
HOERA! Het honderdste nummer van L-magazine is af! Omdat het zo'n speciaal nummer is, vroeg L-Magazine of wij - Ine (11), Aukje (8), Tessel (8), Irene (9), Bloem (11), Ellen (11), Eefje (11) en Lena (11) - het wilde maken.

Dat hoefden ze ons geen twee keer te vragen. Al in februari kaapten wij de redactie van L-magazine. We bonden de chef vast op een stoel en overgoten haar met smurrie. Zo leuk, haha.

Wij waren de baas, en dat mocht iedereen weten ook. We bedachten lekker zelf de artikelen en gingen de straat op voor interviews. We interviewden Jan Versteegh, Maartje Paumen en aten insecten. Hoe leuk is dat?! 
 


Ook mochten we de baas zijn van Toverland én SnowWorld en maakten we de voorpagina van ONS magazine. Daarvoor kregen we een mega-grote L van piepschuim en een hoop verf. In het filmpje zie je hoe we de cover maakten. 

We vonden het supertof, maar we hebben de chef toch maar weer losgemaakt. We moeten weer gewoon naar school, dus volgende week is er weer een L-Magazine door en voor volwassenen. 

Groetjes,
Ine, Aafke, Tessel, Irene, Bloem, Ellen, Eefje en Lena

Het speciale, honderdste nummer van L-Magazine zit zaterdag 2 juni - niet geheel toevallig ook de dag van het kind - bij De Limburger (papier en digitaal). Enkele verhalen zullen in het weekeinde ook online verschijnen.