Verdachte schietpartij Rotterdam onderweg naar Limburg opgepakt

Print
Verdachte schietpartij Rotterdam onderweg naar Limburg opgepakt

Foto ter illustratie Afbeelding: iStock

De politie heeft maandag een 25-jarige man uit Rotterdam opgepakt in verband met een schietpartij in die stad vorige week. Hij was samen met een andere Rotterdammer onderweg naar Limburg.

Dat meldt de politie dinsdag. Ook de tweede inzittende is aangehouden.

Kogelgaten
Donderdagmiddag werd op de Strevelsweg in Rotterdam een 35-jarige man neergeschoten. Hij raakte zwaargewond. Ook meerdere auto's in de omgeving bleken kogelgaten te hebben.

Direct na de schietpartij werden vier mannen opgepakt. Eentje daarvan zit nog vast.

Schutter
De maandag aangehouden verdachte werd in Limburg onderschept door leden van een Rotterdams arrestatieteam. Hij wordt ervan verdacht de schutter te zijn. De tol van de 28-jarige tweede inzittende van de auto wordt nog onderzocht.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen