Slachtoffer (18) klimongeval Ardennen overleden

Print
Slachtoffer (18) klimongeval Ardennen overleden

Foto ter illustratie. Afbeelding: AD/Shutterstock

Lars Mulderij uit Apeldoorn is overleden. De 18-jarige student verkeerde in levensgevaar nadat hij een val van 20 meter maakte tijdens een klimactiviteit in de Ardennen.

Voetbalvereniging Columbia , waar Lars speelde, heeft vandaag het overlijden van de jongen bekend gemaakt op de site van de Apeldoornse club. "Ons heeft het droevige nieuws bereikt dat Lars Mulderij, speler 0-19, is overleden aan de gevolgen van het ongeluk dat hij afgelopen donderdag heeft gehad", meldt voorzitter Eddie Zeën namens het bestuur.

Het klimongeluk waar Mulderij de uiteindelijk fatale verwondingen opliep, vond plaats ter hoogte van Engreux, een dorp in de gemeente Houffalize. De jonge Apeldoorner was in de Ardennen met een groep studiegenoten van de opleiding Sport & Bewegen van hogeschool Aventus. 

Clubhuis is open
Zeën:  "De clubavond aanstaande donderdag gaat niet door. Het clubhuis is wel geopend om samen Lars te herdenken. Tevens willen wij onze leden die avond in de gelegenheid stellen om een persoonlijke boodschap in het condoleance boek te zetten."

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →