'Wensouder' bijeenkomst voor LHBTI-ers met kinderwens

© COC

De stichting Meer dan Gewenst houdt vrijdag 1 juni bij het COC in Maastricht een ‘Wensouder informatiebijeenkomst’ waarbij LHBTI ouders en wensouders elkaar kunnen ontmoeten.

Redactie

Veel LHBTI (Lesbiennes, Homoseksuelen, Biseksuelen, Transgenders en Interseksuelen) hebben een kinderwens. Adoptie is een mogelijkheid, maar draagmoederschap is ook actueel. Of de mogelijkheid om co-ouder te zijn of een spermadonor te zoeken.

Over deze en talloze andere gezinsvormen wordt er informatie gegeven aan wensouders op vrijdag 1 juni om 19:00 door Meer dan gewenst (MdG) tijdens een ‘Wensouder informatiebijeenkomst’. Een gespecialiseerde familierecht jurist is aanwezig om de geïnteresseerden van juridische informatie te voorzien. Er zijn bovendien ervaringsverhalen en er is gelegenheid om vragen te stellen.

De bijeenkomst vindt plaats bij COC Limburg, Bogaardenstraat 43, 6211SN Maastricht.

Meer informatie en aanmelden via www.meerdangewenst.nl.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee