Afsluiting van brug in Kerkrade valt verkeerd

Print
Kerkrade - De afsluiting van de brug over het spoor bij de Locht in Kerkrade valt niet in goede aarde. Bewoners en ondernemers klagen over slechte communicatie en gebrek aan voortgang.

De afsluiting duurt minimaal zes maanden, maar mogelijk langer, zegt de gemeente.

Wegdek
Kerkrade kon niet iedereen persoonlijk inlichten omdat ze snel moest besluiten tot de afsluiting. Die was nodig omdat de toestand van het wegdek ondanks voorzorgsmaatregelen afgelopen maanden is verslechterd. De brug was al maanden half dicht om de beschadigde brug te ontlasten, maar bleek niet afdoende. De schade nam toe, waardoor het brugdek nu helemaal dicht moet.

Onderzoek
Eerst komt er nu een onderzoek naar de ernst van de schade, daarna wordt bekeken hoe het wegdek hersteld wordt. Intussen zien omwonenden weinig gebeuren. Ze vinden dat het herstel van de brug al veel te lang op zich laat wachten.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen