Arrestant slaat agent buiten westen in auto op weg naar cel

© iStock

Een man die kort daarvoor was gearresteerd wegens mishandeling in Gennep, heeft donderdagmiddag een agent zwaar mishandeld. Dat gebeurde tijdens een rit met de politieauto naar het cellencomplex in Venlo. De agent verloor kort het bewustzijn en veroorzaakte daardoor bijna een aanrijding.

DG

Dat heeft de politie in Gennep gemeld via Facebook.

VerzetDe politie greep donderdagmiddag in na een melding dat een agressieve man verschillende mensen had mishandeld in Gennep. Hij kon worden aangehouden maar verzette zich volgens de politie hevig.

Tijdens de rit naar de cel wist de verdachte op de Brugstraat in Gennep, ter hoogte van het viaduct over de N271, de agent die het voertuig bestuurde hard te raken.

ZoektochtDe politie zoekt de bestuurder van de auto die bijna werd geraakt door het politievoertuig. Deze auto, een kleine, rode personenauto, reed op de Brugstraat richting Gennep.

De agent maakt het naar omstandigheden goed.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee