Exposities staan in het teken van kleur

Print
Exposities staan in het teken van kleur

Afbeelding: Ingimage

KLEUR is de naam van de gezamenlijke tentoonstelling en activiteiten die Centre Céramique, Kumulus en het Natuurhistorisch Museum Maastricht vanaf 2 juni tot en met 18 november in Maastricht presenteren.

De drie instellingen laten aan de hand van exposities, activiteiten en workshops de betekenis van kleur de revue passeren. De expositie KLEUR is vanaf 2 juni te vinden op de eerste verdieping van Centre Céramique.
Een kleine greep uit het aanbod: in de Helpoort is er vanaf 6 juli een expositie over kleurrijke uniformen, in het Natuurhistorisch Museum is er op 28 juli de workshop camouflagedieren maken, en in de Basiliek van Sint Servatius aan het Keizer Karelplein is er een kleurrijke tentoonstelling over relikwieën en assemblages.

Behalve Centre Céramique, Kumulus en het Natuurhistorisch Museum doen ook collega-instellingen en andere partners uit de regio mee. 

Meer informatie over Kleur is te vinden op de website van Centre Céramique.

 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →