Multinational en Leger des Heils gaan elkaar een handje helpen

Print
Multinational en Leger des Heils gaan elkaar een handje helpen

Afbeelding: Ingimage

Circa 250 medewerkers van Medtronics in Maastricht gaan maandag 4 juni de hele dag duizenden lunchboxen en toilet-tassen vullen voor het Leger des Heils. Als tegenprestatie stelt de christelijke hulporganisatie enkele coaches beschikbaar die personeel van de multinational adviseren bij sportbeoefening.

Het bedrijf dat gespecialiseerd is in medische technologie en de hulporganisatie zijn deze uitruil, met gesloten beurzen, overeengekomen tijdens het lustrum Maatschappelijk Ondernemen, eind november vorig jaar, van de stichting Samen voor Maastricht.

Ploegendiensten
De medewerkers van de Maastrichtse vestiging van Medtronic in Randwyck zullen maandag in ploegendiensten van 9.00 uur in de ochtend tot 's middags 16.00 uur de toielttassen en lunchvboxen vullen, die bestemd zijn voor de cliënten van het Leger des Heils. 

Op hun beurt zullen sportcoaches van het Leger des Heils hun diensten aanbieden aan het personeel van de multinational.

 

 

 

 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →