Multinational en Leger des Heils gaan elkaar een handje helpen

© Ingimage

Circa 250 medewerkers van Medtronics in Maastricht gaan maandag 4 juni de hele dag duizenden lunchboxen en toilet-tassen vullen voor het Leger des Heils. Als tegenprestatie stelt de christelijke hulporganisatie enkele coaches beschikbaar die personeel van de multinational adviseren bij sportbeoefening.

Redactie

Het bedrijf dat gespecialiseerd is in medische technologie en de hulporganisatie zijn deze uitruil, met gesloten beurzen, overeengekomen tijdens het lustrum Maatschappelijk Ondernemen, eind november vorig jaar, van de stichting Samen voor Maastricht.

PloegendienstenDe medewerkers van de Maastrichtse vestiging van Medtronic in Randwyck zullen maandag in ploegendiensten van 9.00 uur in de ochtend tot 's middags 16.00 uur de toielttassen en lunchvboxen vullen, die bestemd zijn voor de cliënten van het Leger des Heils.

Op hun beurt zullen sportcoaches van het Leger des Heils hun diensten aanbieden aan het personeel van de multinational.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee