Dode afterparty in Milheeze niet door misdrijf om leven gekomen

Print
Dode afterparty in Milheeze niet door misdrijf om leven gekomen

De omgeving van de boerderij aan de Peeldijk in Milheeze werd zondag direct na de vondst van het lichaam afgezet. Afbeelding: ED / Bert Jansen

De 29-jarige Kevin Brouwers die afgelopen zondag dood is gevonden bij een boerderij in Milheeze (Noord-Brabant) is niet door een misdrijf om het leven gekomen. Dat blijkt uit onderzoek van de politie, waarbij getuigen zijn gehoord en camerabeelden zijn bekeken.

De dode man woonde in Milheeze. Hij werd zondag levenloos in het zwembad van de boerderij aangetroffen. In de buurt lag een bewusteloze 44-jarige man uit Lierop. Hij is inmiddels uit het ziekenhuis ontslagen en verhoord. De politie zegt dat op de boerderij een afterparty werd gehouden en dat er drugs zijn gebruikt.

Over de oorzaak van het overlijden van de man uit Milheeze kan de politie nog niets zeggen. "We wachten het resultaat van het toxicologisch onderzoek af. Het duurt enkele maanden voordat dit gereed is'', zei een politiewoordvoerster. "Afhankelijk van de uitkomst bekijken we of de zaak weer moeten oppakken.'' 
 

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen