Katy Perry plaatst pikante reactie 'per ongeluk' openbaar bij Orlando Bloom

© AFP

Katy's reactie.

Katy's reactie.© Instagram/Orlando Bloom

thumbnail:
thumbnail: Katy's reactie.

Popster Katy Perry was vrijdag op Instagram iets té enthousiast toen ze reageerde op een video van haar vriend Orlando Bloom. De acteur plaatste een trailer van zijn nieuwe toneelstuk, waarin hij uit de kleren gaat. "Ik wil een seizoenskaart voor dat kontje", schreef een verlekkerde Perry. Maar die reactie had niet iedereen mogen lezen.

AD/Leon van Wijk

"Oeps", vervolgde de Amerikaase zangeres namelijk. "Dat wilde ik privé naar je sturen."

Extra viewsTalloze fans van het tweetal kwamen al snel niet meer bij, blijkt uit de tientallen reacties op Katy's commentaar. Vooral 'get a room, jongens' kwam vaak voorbij.

Veel volgers geloven overigens niet dat Katy haar lustige woorden écht per ongeluk de wereld in slingerde. Mogelijk wilde ze haar lover op deze manier aan extra views helpen.PausKaty en Orlando kregen volgens Amerikaanse media begin 2016 een relatie. In maart vorig jaar gingen ze naar eigen zeggen 'met liefde en respect' uit elkaar, maar onlangs werd duidelijk dat de tortelduiven weer samen zijn.

Het tweetal bracht zelfs een bezoekje aan de paus.

Kledingwissel in halve minuutTerwijl de Britse Bloom in zijn thuisland in het theater staat, trekt Katy momenteel rond met haar Witness-tournee. Onlangs stond ze bijvoorbeeld nog in het Amsterdamse Ziggo Dome.

Om te bewijzen dat ze hard moet werken voor haar concerten, liet Katy zich afgelopen week filmen tijdens een kledingwissel. Die duurde slechts een halve minuut.

"Dit is wat popsterren doen als jij denkt dat ze gewoon zitten te blowen en te wachten om op te gaan", roept ze uit in de video. "We lijden! Ze werkt heel hard voor haar geld."

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee