Katy Perry plaatst pikante reactie 'per ongeluk' openbaar bij Orlando Bloom

Print
Popster Katy Perry was vrijdag op Instagram iets té enthousiast toen ze reageerde op een video van haar vriend Orlando Bloom. De acteur plaatste een trailer van zijn nieuwe toneelstuk, waarin hij uit de kleren gaat. "Ik wil een seizoenskaart voor dat kontje", schreef een verlekkerde Perry. Maar die reactie had niet iedereen mogen lezen.

"Oeps", vervolgde de Amerikaase zangeres namelijk. "Dat wilde ik privé naar je sturen."

Extra views
Talloze fans van het tweetal kwamen al snel niet meer bij, blijkt uit de tientallen reacties op Katy's commentaar. Vooral 'get a room, jongens' kwam vaak voorbij.

Veel volgers geloven overigens niet dat Katy haar lustige woorden écht per ongeluk de wereld in slingerde. Mogelijk wilde ze haar lover op deze manier aan extra views helpen.

Paus
Katy en Orlando kregen volgens Amerikaanse media begin 2016 een relatie. In maart vorig jaar gingen ze naar eigen zeggen 'met liefde en respect' uit elkaar, maar onlangs werd duidelijk dat de tortelduiven weer samen zijn.

Het tweetal bracht zelfs een bezoekje aan de paus.

Kledingwissel in halve minuut
Terwijl de Britse Bloom in zijn thuisland in het theater staat, trekt Katy momenteel rond met haar Witness-tournee. Onlangs stond ze bijvoorbeeld nog in het Amsterdamse Ziggo Dome.

Om te bewijzen dat ze hard moet werken voor haar concerten, liet Katy zich afgelopen week filmen tijdens een kledingwissel. Die duurde slechts een halve minuut.

"Dit is wat popsterren doen als jij denkt dat ze gewoon zitten te blowen en te wachten om op te gaan", roept ze uit in de video. "We lijden! Ze werkt heel hard voor haar geld."

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →