Lichamen gevonden na redding ontvoerde vrouw

Print
Lichamen gevonden na redding ontvoerde vrouw

Afbeelding: ANP

De Amerikaanse politie heeft een morbide vondst gedaan nadat een ontvoerde vrouw bij toeval was gered uit een auto. De autoriteiten ontdekten de afgelopen dagen drie lichamen bij het huis van de automobilist in Springfield (Massachusetts), berichten Amerikaanse media.

Agenten overmeesterden de verdachte bijna een week geleden na een achtervolging. De veertigjarige man was ervandoor gegaan toen de politie hem staande wilde houden vanwege een kapot achterlicht.

Verkracht
De politiemensen vonden na de arrestatie een zwaargewonde vrouw in de auto. Zij verklaarde ongeveer een maand te zijn vastgehouden en verkracht in de woning van de man.

Doodeng
De autoriteiten stelden daarop onderzoek in bij het huis van de verdachte. Ze ontdekten meerdere lichamen, waarvan de doodsoorzaak nog niet is vastgesteld. Het onderzoek is nog in volle gang. Onderzoekers gebruiken onder meer een grondradar om te zoeken naar begraven objecten.

Omwonenden reageren geschokt op de vondst. "Als hem niet staande hadden gehouden vanwege het achterlicht, was niemand er ooit achter gekomen", zei een 23-jarige vrouw tegen de Boston Globe. "Het is doodeng."

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →