Lichamen gevonden na redding ontvoerde vrouw

© ANP

De Amerikaanse politie heeft een morbide vondst gedaan nadat een ontvoerde vrouw bij toeval was gered uit een auto. De autoriteiten ontdekten de afgelopen dagen drie lichamen bij het huis van de automobilist in Springfield (Massachusetts), berichten Amerikaanse media.

ANP

Agenten overmeesterden de verdachte bijna een week geleden na een achtervolging. De veertigjarige man was ervandoor gegaan toen de politie hem staande wilde houden vanwege een kapot achterlicht.

VerkrachtDe politiemensen vonden na de arrestatie een zwaargewonde vrouw in de auto. Zij verklaarde ongeveer een maand te zijn vastgehouden en verkracht in de woning van de man.

DoodengDe autoriteiten stelden daarop onderzoek in bij het huis van de verdachte. Ze ontdekten meerdere lichamen, waarvan de doodsoorzaak nog niet is vastgesteld. Het onderzoek is nog in volle gang. Onderzoekers gebruiken onder meer een grondradar om te zoeken naar begraven objecten.

Omwonenden reageren geschokt op de vondst. "Als hem niet staande hadden gehouden vanwege het achterlicht, was niemand er ooit achter gekomen", zei een 23-jarige vrouw tegen de Boston Globe. "Het is doodeng."

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee