Ruim 71.000 bezoekers voor Dag van de Bouw

© iStock

De Dag van de Bouw heeft zaterdag ruim 71.000 bezoekers getrokken. Ruim 130 bouwplaatsen waren geopend voor het publiek.

ANP

Bezoekers konden onder meer terecht bij de Beatrixsluis in Nieuwegein, een natuurproject in Oijen-Wansum en bij Fenixloods op het Rotterdamse Katendrecht.

Op die plek opende Maxime Verhagen uit Maastricht, voorzitter van Bouwend Nederland de Dag van de Bouw. "Na enkele jaren van crisis is de bouw herboren en dat laat ze vandaag zien."

MaankwartierDe populairste bouwplaatsen waren het Maankwartier in Heerlen, het Amphia Ziekenhuis in Breda, het Groninger Forum in Groningen en het Stationsgebied in Driebergen.

De Dag van de Bouw is een initiatief van Bouwend Nederland en andere partners in de bouwketen zoals Uneto-VNI, VNconstructeurs en Aannemersfederatie Nederland.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee