Melania Trump weer in het openbaar actief

De Amerikaanse First Lady Melania Trump

De Amerikaanse First Lady Melania Trump © AFP

De vrouw van de Amerikaanse president Trump, Melania, is maandag in het Witte Huis aanwezig op een bijeenkomst van een vereniging van nabestaanden van gesneuvelde militairen, The Gold Star families.

ANP

Het is haar eerste publieke optreden sinds 10 mei. Amerikaanse media vragen zich al geruime tijd af wat er met haar aan de hand is.

KinderenIn het afgelopen weekend is ze niet naar het presidentiële buitenverblijf in Camp David gegaan. Haar man was daar samen met zijn kinderen en andere familieleden. Ze gaat vrijdag ook niet met haar man mee naar de top van de G7 in buurland Canada en evenmin naar Singapore om er 12 juni de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un te ontmoeten, heeft het Witte Huis bevestigd.

Melania Trump heeft een behandeling aan haar nieren ondergaan en lag een week in een militair ziekenhuis ten noorden van Washington. Ze is 19 mei in het Witte Huis teruggekeerd.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee