Man (30) doodgeschoten bij woonwagenkamp Oss

Onderzoek naar de schietpartij in Oss

Onderzoek naar de schietpartij in Oss © BD

Een 30-jarige man uit Oss is maandagochtend om het leven gekomen door een schietpartij in de Brabantse plaats. Pogingen van hulpdiensten hem te reanimeren waren tevergeefs. Het slachtoffer overleed op straat aan zijn verwondingen, meldt de politie.

BD / ANP

De schietpartij was bij een woonwagencentrum aan de Hoogheuvelstraat. De omgeving werd afgezet. "Er waren direct veel omstanders waarbij de emoties hoog opliepen'', aldus de politie. " Extra agenten werden opgeroepen om de situatie te kalmeren. We hebben zoveel mogelijk ruimte gegeven voor emoties.''SporenonderzoekDe politie is bezig met sporenonderzoek en denkt daar nog wel enige tijd mee bezig te zijn. Er is nog niemand aangehouden. "We hebben een vermoeden om wie het gaat, maar moeten dit via formele processen nog vaststellen." Eerder in de nacht werd in de omgeving een uitgebrande auto aangetroffen. De politie heeft geen aanwijzingen dat er een verband is met de fatale schietpartij. "We nemen dit uiteraard wel mee in het onderzoek.''

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee