Vandaag te koop bij Marres: tropische planten en bomen

Print
Vandaag te koop bij Marres: tropische planten en bomen

Afbeelding: Laurens Bouvrie

Afgelopen weekend liep bij Marres de tentoonstelling Dreaming Awake ten einde. De hoofdrolspelers van het schouwspel - tropische planten en bomen - gaan dinsdag 5 juni de verkoop in.

Wie eens niet een begonia voor het raam wil hebben of een vlinderboom in de tuin wacht vandaag een aardig buitenkansje. De afgelopen maanden vormden 250 tropische planten en bomen het decor de tentoonstelling Dreaming Awake. Het was de derde exhibitie in Marres Huis voor de Hedendaagse Cultuur die de bezoekers een ervaring wilde meegeven intensief op te gaan in hetgeen dat wordt getoond. In kunstjargon heet dat een immersieve ervaring. Eerder bracht Marres in deze serie in deze serie waren The Relativity of Matter (2015-16) en The Painted Bird | Dreams and Nightmares of Europe (2017).In kunstjargon heet dat een immersieve ervaring. 

De bij Marres geplaatste flora staat dinsdag 5 juni van 10:00 tot 20:00 uur te koop onder de poort van het kunsthuis gelegen aan de Capucijnenstraat. 

Voor meer informatie ga naar de website van Marres. 

 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →