Toverland deelt beelden van testrit in nieuwe spectaculaire achtbaan

Print
Sevenum - Liefhebbers moeten nog even geduld hebben tot hij open gaat, maar wie nieuwsgierig is kan nu alvast zien hoe het is om een ritje te maken in Fenix, de nieuwe achtbaan in Toverland.

Het attractiepark in Sevenum deelde dinsdag de eerste beelden gemaakt aan boord van de zogeheten wing coaster.

Testvlucht
Maandagavond werd voor het eerst een testvlucht gemaakt met de nieuwe achtbaan. Na de rit werd door de aanwezige familieleden en managers geproost op de goede afloop. Vanaf 7 juli kunnen bezoekers van het park zelf een ritje maken. Ze bereiken dan een hoogte van veertig meter, gaan drie keer over de kop en halen een topsnelheid van ongeveer 95 kilometer per uur. 

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen