Er rijden komend weekend geen treinen tussen Maastricht en Heerlen

Print
Er rijden komend weekend geen treinen tussen Maastricht en Heerlen

Een lege Arriva-trein op station Heerlen. Afbeelding: ANP/Marcel van Hoorn

Op het traject tussen Maastricht en Heerlen rijden op zaterdag 9 en zondag 10 juni geen treinen wegens werk aan het spoor. Vervoerder Arriva zet bussen in.

Reizigers tussen station Maastricht en Maastricht Randwyck kunnen wel gebruik maken van de trein, afkomstig uit de richting Roermond. Die rijdt twee keer per uur naar Maastricht Randwyck.

Vervangende bussen
Voor het vervoer met een treinvervangende bus heeft de reiziger een geldig vervoerbewijs nodig zoals bijvoorbeeld een OV-chipkaart. Je moet hiermee ingecheckt zijn bij het station waar vandaan je vertrekt en weer uitchecken op het station van bestemming. Als je reist met de reguliere stadsbus dan moet je gewoon in- en uitchecken in de bus. In verband met de ruimte in de bus is het meenemen van fietsen helaas niet mogelijk.

Reistijd
Reizigers dienen rekening te houden met een langere reistijd. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden. De dienstregeling van het vervangende busvervoer kun je bekijken via arriva.nl/limburg. Arriva adviseert reizigers vooraf hun reis te plannen via de Arriva app of in de reisplanner op arriva.nl. 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →