Samen met opa of oma in Eftelingsprookje op toneel van Vrijthoftheater

Print
Samen met opa of oma in Eftelingsprookje op toneel van Vrijthoftheater

Kinderen tussen 6 en 10 jaar kunnen met opa of oma samen spelen in een Eftelingsprookje in Theater aan het Vrijthof. Afbeelding: Theater aan het Vrijthof

Kinderen uit Maastricht en omstreken tussen de 6 en 10 jaar die er van dromen om eens samen met hun opa of oma mee te spelen in een sprookje voor een groot publiek, kunnen nu hun kans grijpen. De theaterafdeling van de Efteling laat hen mee acteren, dansen en zingen in de Sprookjessprokkelaar op het toneel in de grote zaal van Theater aan het Vrijthof.

Het theatersprookje voor het hele gezin wordt op zondag 20 januari 2019 opgevoerd. Kinderen tussen 6 en 10 jaar (kledingmaat 116 tot en met 140) kunnen zich samen met opa of oma aanmelden. De productie wordt die middag twee keer gespeeld.

Per speeldag mogen 10 kinderen met een grootouder, dus in totaal 20 personen, meespelen. Alle deelnemers spelen de volledige speeldag mee, dus in het Theater aan het Vrijthof mogen ze twee voorstellingen meespelen.

Het verhaal
De 12-jarige Sterre woont met haar opa aan de rand van het bos. Als haar enige boek letterlijk stuk is gelezen, wijst opa haar op de verborgen sprookjesbibliotheek in het verlaten kasteel. Achter de deur wachten vele verhalen om gelezen en verteld te worden. Vindt Sterre de juiste deur naar de sprookjesbibliotheek? En wie is toch die Sprookjessprokkelaar?

Aanmelden
Inschrijven kan tot 1 augustus 2018. Meer informatie over de aanmeldprocedure is te vinden via onze website: www.tahv.nl/speel-mee-sprookjessprokkelaar. In augustus ontvangen alle inschrijvers bericht of ze wel of niet uitgekozen zijn.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →