Politie vindt 220.000 euro in vuilnisbak, man uit Limburg opgepakt

Print
Politie vindt 220.000 euro in vuilnisbak, man uit Limburg opgepakt

Afbeelding: politie

De politie heeft dinsdagavond in een woning in Rotterdam 220.000 euro gevonden in een vuilnisbak. Eerder op de avond troffen agenten in een auto al ruim 30.000 euro aan.

De ruim 30.000 euro werd gevonden, nadat de agenten op de Boezemweg een verdachte auto hadden zien rijden. Na een achtervolging stapte de bijrijder op de Philip Vingboonsstraat uit.

Van een man in een portiek kreeg hij een pakketje overhandigd, waarna hij weer instapte. Bij een controle van het voertuig vond de politie vervolgens een plastic tas met daarin ruim 30.000 euro.

In beslag
Daarop werd besloten ook de woning aan de Philip Vingboonsstraat te doorzoeken. Daar werd in een vuilnisbak 220.000 euro aangetroffen. Het geld is in beslag genomen. De twee mannen in de auto en de man in de woning zijn opgepakt voor witwassen. Het gaat om een 44-jarige man uit Limburg en twee mannen van 33 en 43 jaar zonder vaste woon- of verblijfplaats.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →