Chantal Janzen tegen Humberto: Ik ga je niet zoenen hè

Print
Chantal Janzen tegen Humberto: Ik ga je niet zoenen hè

Afbeelding: Chantal Janzen/Instagram

Chantal Janzen is met presentator Humberto Tan begonnen aan de opnames van een nieuw seizoen van Dance Dance Dance, en dat gaat er vrolijk aan toe. Het gloednieuwe presentatieduo heeft elkaar helemaal gevonden, zo blijkt uit achter de schermen-filmpjes die de presentatrice via Instagram deelt.

"We gaan beginnen! Eerste keer met Chantal", roept een enthousiaste Humberto uit.

Zoenen
Zijn Tegelse collega - die net een laag make-up heeft gekregen van sterrenvisagist Leco van Zadelhoff - geeft hem vervolgens een luchtkusje onder het mom 'Ik ga je niet zoenen, hè'. Als ze dan toch een kus op haar wang krijgt, trekt ze een verbaasd gezicht.

Hormonen
Een tekst in het opnamescript toverde ook een glimlach op het gezicht van de presentatrice. "'Eigen inbreng Chantal?' Ik zou het risico niet nemen jongens. Hormonen!", concludeert ze.

Daarmee doelt de 39-jarige Chantal op haar gemoedstoestand na de geboorte van zoontje Bobby, die in april ter wereld kwam. Nu haar verlof erop zit, is ze weer volop in de opnamestudio's van RTL te vinden.

Tan gaat ondertussen zijn laatste dagen als talkshowhost van RTL Late Night in. Na de zomer krijgt het programma een nieuw jasje en doet Twan Huys uit Sevenum het woord.