Politie krijgt veel tips over ontvoeringszaak Weert

Print
Politie krijgt veel tips over ontvoeringszaak Weert

Afbeelding: Nederweert24

De politie heeft vele tips gekregen over de ontvoering in Weert maar de gouden tip zat er niet bij.

Vooral na de tv-uitzending in Hart van Nederland die aandacht besteedde aan het 6-jarig meisje dat ter hoogte van de Maastrichtstraat kortstondig is ontvoerd regende het volgens een woordvoerder telefoontjes uit het hele land.

Kenteken
Ondanks de vele tips is het kenteken van de witte auto waarin het meisje is meegenomen nog niet bekend. Ook heeft de politie Weert, die samen met de recherche aan de zaak werkt, nog geen getuigen gesproken die het meisje hebben zien instappen bij de Maastrichtstraat of uitstappen bij vmbo-school Kwadrant.

Minuten
Meer specifiek is de politie nog op zoek naar een oudere man op een fiets en een dame in een oud model Ford Ka die de witte auto, vermoedelijk een nieuw type Volkswagen Golf, hebben zien rijden op de Nedermaaslaan. De ontvoering heeft woensdag rond 18.00 uur plaatsgevonden en heeft slechts enkele minuten geduurd.

Het meisje wordt vrijdagmiddag gehoord via een studioverhoor met extra begeleiding zoals dat voor jonge kinderen gebruikelijk is.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →