Geslaagd? Stuur ons een video en win tickets voor Solar!

Print
Geslaagd? Stuur ons een video en win tickets voor Solar!

Afbeelding: ANP

Tienduizenden scholieren krijgen deze week te horen dat ze geslaagd zijn. Wij zetten iedereen die een diploma heeft gehaald graag in het zonnetje met onze 'wall of fame'.

Belt jouw mentor op met goed nieuws? Hang jij de vlag uit, doe je een dansje met vrienden of ga je er een extra gezellig feestje van maken? Stuur ons jouw zelfgemaakte video van dit feestelijk tafereel. (Filmtip: houd je telefoon horizontaal vast).

De leukste filmpjes gebruiken we voor een compilatie op onze website en social media.

Win tickets voor Solar
Onder de inzenders verloten we twee tickets voor Solar Weekend in Roermond. Laat wel eventjes je mailadres achter als je kans wilt maken. Dan kunnen we makkelijk contact met je opnemen als je hebt gewonnen.
 

 

Problemen met het doorsturen van de video? Stuur de video dan via WhatsApp: +31611108022


Disclaimer
Wij gebruiken je gegevens enkel voor deze actie. Wil je kans maken op de tickets voor Solar laat dan je mailadres achter. Wij gebruiken dit adres enkel om kenbaar te maken of je de tickets hebt gewonnen. Je zult dus geen spam van ons ontvangen. Wij gaan veilig om met jouw gegevens en verkopen deze niet door aan derden. Voor meer informatie verwijzen we graag naar onze privacy-policy