Roda op eerste speeldag thuis tegen kampioen, MVV ontvangt TOP

Print
Roda op eerste speeldag thuis tegen kampioen, MVV ontvangt TOP

Afbeelding: ANP/Marcel van Hoorn

Roda JC krijgt op de eerste speeldag van de eerste divisie bezoek van de kampioen: Jong Ajax. Op dezelfde vrijdag 17 augustus ontvangt MVV TOP Oss.

Dat is te lezen in het concept programma dat de KNVB dinsdagochtend vrijgaf. Dat kan nog op punten worden aangepast als clubs, gemeenten of politie dat nodig vinden.

Roda JC krijgt een zware start voor de kiezen. Na Jong Ajax gaat het op bezoek bij beul Almere City, dat de Kerkradenaren uit de eredivisie knikkerde. Daarna staan wedstrijden tegen titelkandidaten FC Twente (uit) en NEC (thuis) op het programma.

De beladen Limburgse derby is gepland op 18 november (in Maastricht) en 24 maart (in Kerkrade).

Bekijk hier het volledige programma!

Speel mee met het voetbalspel

Het bekende gratis online Voetbalspel van De Limburger gaat weer van start. Met wekelijks kans op mooie geldprijzen en een totale prijzenpot van € 4.000.

Meespelen is heel eenvoudig. Eén keer inschrijven op delimburger.nl/voetbalspel en je kunt elke week je voetbalkennis testen op 5 boeiende wedstrijden.

Nieuw: Amateurclub Klassement
De 11 beste deelnemers van elke amateurclub bepalen de totaalscore. Na de Champions League finale maken we de balans op en verdelen we € 1.000 onder de verenigingen die het hele jaar door het beste hebben voorspeld.