Buurtbewoners in Heer peuzelen samen prijs op

Print
Buurtbewoners in Heer peuzelen samen prijs op

Afbeelding: Aviko

Jovan Mahovic uit de Schepen de Wicstraat in Heer won een etentje en liet maandag 11 juni buurtbewoners aanschuiven aan lange houten tafels om samen te zijn en elkaar beter te leren kennen.

Mahovic deed mee aan de Buurttafel campagne van aardappelproducent Aviko. Hij liet weten waarom hij vindt dat zijn straat in Heer de leukste straat van Nederland is, en viel in de prijzen.

Vijftig buurtbewoners namen met Mahovic plaats aan kleurrijk gedekte tafels voor een avond gezelligheid en goede gesprekken. Koks in een foodtruck van de aardappelproducent verzorgden ter plekke de gerechten.

Ouderen
Mahovic wilde de straat graag wat meer samen laten doen. “Er wonen veel kinderen in de straat die allemaal buiten spelen. Het zou ook leuk zijn als de ouders elkaar beter leren kennen. Ook wonen er veel oudere mensen in de straat. Ik  zou hen graag wat meer willen helpen.”

In totaal verzorgt Aviko tot 31 juli 40 buurttafels in Nederland.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →