Verslagenheid groot bij school, omgekomen automobilist blijkt leerkracht

Print
Verslagenheid groot bij school, omgekomen automobilist blijkt leerkracht

Afbeelding: Jan-Paul Kuit

Haelen - De automobilist die woensdagochtend omkwam bij een ongeluk op de Napoleonsbaan in Haelen blijkt een leerkracht te zijn van basisschool De Kwir in Neer. De verslagenheid op de school is groot.

Bij het ongeluk waren in totaal twee vrachtwagens en vier personenauto’s betrokken. Een van de personenauto’s werd tussen de twee vrachtwagens in geplet. Voor de bestuurder van die personenauto, een 42-jarige man uit Grathem, kwam elke hulp te laat. Voor het overige raakte niemand gewond.

De weg was zo’n vier uur afgesloten voor verkeer, maar ging rond twaalf uur ’s middags weer open. Het onderzoek naar de oorzaak loopt nog, maar de politie vermoedt dat een van de bestuurders te laat heeft opgemerkt dat het verkeer voor hem stilstond. Een kettingbotsing was het gevolg.

 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →