DENK-Kamerlid Öztürk neergesabeld op Radio 1: 'Hij geeft alle Limburgers een slechte naam'

Print
Columnist Marcel van Roosmalen heeft op Radio 1 DENK-Kamerlid Selçuk Öztürk keihard onderuit gehaald.

De Roermondenaar krijgt er in de column in de rubriek Druktemaker flink van langs van Van Roosmalen. "Stiekem foto's maken van Kamerleden die meerijden met Kamervoorzitter Arib, filmpjes knippen en plakken zodat DENK elk debat lijkt te winnen. Hoe zielig ben je dan?", aldus de columnist.  

Limburg
Verder is de opiniemaker van mening dat Öztürk alle Limburgers een slechte naam geeft. "Het zou het beste zijn als Allah hem terugstuurt naar de gemeenteraad van Roermond. De bron daar is toch al troebel. Daar kijken ze na Jos van Rey qua dorpspolitiek helemaal nergens meer van op."

Discriminatie
Van Roosmalen is helemaal klaar met de trucjes en spelletjes van DENK en Öztürk. "Hij maakte ooit zoveel lawaai tijdens een debat over de Armeense genocide dat hij op last van de Kamervoorzitter moest worden verwijderd, hetgeen uiteraard weer discriminatie was. Als hij er niet uikomt in een debat dan trekt hij of de discriminatiekaart of hij begint te schreeuwen."

 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →