Schoolreisje van basisschool afgelast na verongelukken leraar

Print
Schoolreisje van basisschool afgelast na verongelukken leraar

Afbeelding: Jan-Paul Kuit

Haelen - Het schoolreisje van basisschool De Kwir in Neer is afgelast nadat de leraar van groep 7A en 8A woensdagochtend verongelukte in Haelen.

Het schoolreisje stond voor donderdag gepland. 

Lees ook: Verslagenheid groot bij school, omgekomen automobilist blijkt leerkracht

Ongeluk
De 42-jarige leraar kwam om het leven bij een groot ongeluk op de Napoleonsweg waar vier personenauto's en twee vrachtauto's bij betrokken waren. 

Onderzoek
Het onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeluk loopt nog. "We vermoeden dat een van de bestuurders te laat heeft opgemerkt dat de rij voertuigen stilstond waardoor vervolgens de botsing is ontstaan”, laat een politiewoordvoerder weten.

Traumaheli
De man uit Grathem zat in de auto die tussen de twee vrachtwagens in stond. De inzet van een traumahelikopter mocht niet meer baten.Van de overige bij het ongeluk betrokken bestuurders raakte niemand gewond.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen