Culinaire creatievelingen presenteren Wyckse Wodka

Print
Culinaire creatievelingen presenteren Wyckse Wodka

Afbeelding: Ingimage

Maastrichtse wijn bestaat al, en Wieckse Witte is al decennia lang een nationaal succes. Wodka ontbrak nog in het assortiment van lokale producten, vonden Frank Kalf en Remco Bom. Met een knipoog naar het hippe Wyck maakten de heren een product van Maastrichtse grond. “Wyckse Wodka proeft naar het Bourgondische Maastrichtse leven."

Kalf is bekend in de Maastrichtse horeca, Blom is als distilleerder ook bekend met de stad. In hun vrije uurtjes doken de heren het lab in om te experimenteren met smaken, ingrediënten en bereidingswijzen. 

Nieuwe smaak
Met de Wyckse Wodka willen ze nieuwe smaak toevoegen aan het assortiment van Maastrichtse producten. Ze hopen dat, naast zuurvlees en de Maastrichtse wijn, binnenkort ook Wyckse Wodka niet meer uit het Maastrichtse is weg te denken. Bom is bovendien van plan om in Maastricht een distilleerderij te openen.

De eerste Maastrichtse Wyckse Wodka wordt zondagmiddag 17 juni gelanceerd in de Skybar van The Student Hotel aan de Boschstraat.

Meer informatie: www.wycksewodka.nl

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →