Bezoekers kunnen aan yoga doen in het Dinghuis

Print
Bezoekers kunnen aan yoga doen in het Dinghuis

Afbeelding: Maastricht Marketing

In het Dinghuis van het Maastricht Visitor Center (voorheen VVV) wordt op 25 juni gestart met yoga-sessies. Bezoekers en bewoners kunnen er voortaan iedere maandagochtend de dag met zingeving starten.

Het is voor het eerst dat de zogenaamde bel-etage in het monumentale Dinghuis voor het publiek wordt opengesteld. De yoga-sessies, die om 9.30 uur beginnen, zijn voor iedereen toegankelijk. Dat wil zeggen: voor degenen die een zogenaamd Maastricht Midweekend hebben geboekt is het kostenloos. Overige belangstellenden betalen 10 euro voor een sessie.

Fashionclash
Eerder al, van vrijdag 15 tot en met zondag 17 juni, is de etage in het pand aan de Kleine Staat open voor publiek vanwege een mini-expositie van Fashionclash. De expositie moet mede als inspiratie dienen voor bezoekers om het mode-ferstival te bezoeken.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →