Kaartje uitvak eredivisieduels gaat maximaal 15 euro kosten

Print
Kaartje uitvak eredivisieduels gaat maximaal 15 euro kosten

Afbeelding: iStock

De kans is groot dat de uitvakken in de eredivisiestadions komend seizoen uitpuilen met supporters. De achttien clubs hebben afgesproken dat een kaartje voor een uitvak vanaf komend seizoen maximaal 15 euro mogen kosten.

Het idee van de maximum-ticketprijs komt van Supporterscollectief Nederland. De KNVB heeft het plan omarmd.  Bestaande prijsafspraken tussen clubs met lagere kaartprijzen blijven - uiteraard - bestaan. Clubs als Feyenoord, Heerenveen, Excelsior en PSV rekenden soms fors meer dan 15 euro. 

Speel mee met het voetbalspel

Het bekende gratis online Voetbalspel van De Limburger gaat weer van start. Met wekelijks kans op mooie geldprijzen en een totale prijzenpot van € 4.000.

Meespelen is heel eenvoudig. Eén keer inschrijven op delimburger.nl/voetbalspel en je kunt elke week je voetbalkennis testen op 5 boeiende wedstrijden.

Nieuw: Amateurclub Klassement
De 11 beste deelnemers van elke amateurclub bepalen de totaalscore. Na de Champions League finale maken we de balans op en verdelen we € 1.000 onder de verenigingen die het hele jaar door het beste hebben voorspeld.