MVV-flop Ogunjimi alweer klaar in Wit-Rusland

© De Limburger

Marvin Ogunjimi (30), die afgelopen seizoen bij MVV onder contract stond, is weer zonder club.

Emil Visser

Nadat zijn contract bij MVV was ontbonden, begin april, vond de Belgische spits al snel een nieuwe werkgever in Dynamo Brest, dat uitkomt in de hoogste Wit-Russische competitie. Maar ook bij Brest kon Ogunjimi geen potten breken. In twee maanden tijd kwam de aanvaller tot vier duels, waarin hij niet scoorde. Halverwege het seizoen – Wit-Rusland kent een zomercompetitie – is besloten om afscheid te nemen van de Belgisch oud-international.

TegenslagenOok bij MVV maakte Ogunjimi nauwelijks indruk. Hij had veel blessures, presteerde matig op het veld (één doelpunt) en had ook in de persoonlijke sfeer tegenslagen, zo luidde de officiële verklaring vanuit Maastricht na ontbinding van zijn contract. Wat voor tegenslagen dat waren, is nooit bekendgemaakt.

Na het vertrek bij de Wit-Russische ploeg, kan Ogunjimi op zoek naar de veertiende club in zijn kleurrijke carrière. Hij speelde eerder in onder meer Zuid-Korea, Kazachstan, Albanië en Thailand.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee