Kevin van Dessel weg als trainer van EVV

© Jeroen Kuit

Kevin van Dessel is niet langer trainer van derdedivisionist EVV uit Echt.

Paul Cluitmans

De 39-jarige Van Dessel staat op het punt een contract te tekenen bij eersteklasser Genk in België.

BeloftenteamDaar wordt hij verantwoordelijk voor het beloftenteam (18-21 jaar), dat in het seizoen 2019/2020 uit zal komen in de Belgische profcompetitie, zoals in Nederland. "Het betreft een fulltime job", vertelt Van Dessel. "Die kan ik helaas niet combineren met mijn werkzaamheden bij EVV. Het komende seizoen wordt dan een soort van aanloopjaar naar die nieuwe opzet van de competitie in België."

ZoektochtVoor EVV komt het vertrek van de trainer slecht uit. De spelersgroep, die zondag voor een eerste bijeenkomst in aanloop naar het nieuwe seizoen bij elkaar komt, is pas gisteravond van het besluit op de hoogte gebracht. De derdedivisionist uit Echt zal snel op zoek moeten naar een nieuwe trainer. "Het is helaas niet anders", zegt Kevin van Dessel. "Maar over mijn wens om elders een fulltime baan te aanvaarden, ben ik altijd duidelijk geweest."

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee