Laco neemt Kinderpretland over

Print
Laco neemt Kinderpretland over

Afbeelding: Kinderpretland

De binnen- en buitenspeeltuin Kinderpretland in Weert krijgt per 1 juli een nieuwe eigenaar. Laco Weert BV neemt vanaf die datum alle activiteiten over.

Dat meldt Weertdegekste.

Kinderpretland is ruim twintig jaar geleden opgericht door Jack Hermans. Destijds waren geen of nauwelijks binnenspeeltuinen in Nederland. Met Kinderpretland was Hermans destijds pionier op het gebied van binnenspeeltuinen.

Hermans stapt nu terug om zo meer vrije tijd te krijgen.

Laco
Laco Nederland beheert en exploiteert in Nederland sinds 1987 multifunctionele sport- en vrijetijdsaccommodaties, waaronder bijvoorbeeld ook het zwembad en sportcentrum in Nederweert. Laco heeft zo'n veertig accommodaties in Nederland en Kinderpretland wordt de derde speeltuin voor deze organisatie. De binnenspeeltuin van Kinderpretland is 2000 m2 groot en de buitenspeeltuin 10.000 m2.

Na 1 juli blijft de familie Hermans overigens een vast gezicht in het recreatiegebied De IJzeren Man. Hermans kan zich nu meer focussen op zijn Klimbos in de IJzeren Man waar hij ook eigenaar van is. Zijn vrouw zal een bekend gezicht van Kinderpretland blijven. Zij zal net als de meeste andere medewerkers van Kinderpretland verder gaan onder de vlag van Laco. 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →