Fox zegt sorry voor middelvinger Robbie Williams

Print
Fox zegt sorry voor middelvinger Robbie Williams

Robbie Williams tijdens zijn optreden voor de openingsceremonie van het WK in Rusland Afbeelding: EPA

De Amerikaanse televisiezender Fox heeft zich verontschuldigd voor de opgestoken middelvinger van zanger Robbie Williams. De Britse entertainer trad gisteren op tijdens de openingsceremonie van het WK voetbal in Moskou en maakte heel wat los onder de kijkers met zijn gebaar.

Tijdens de uitvoering van Rock DJ stak Williams zijn middelvinger op voor de camera. Zijn obscene gebaar schokte de Amerikaanse kijker. Zo regende het op sociale media reacties en werd het door media opgepakt. Het conservatieve Fox zag zich genoodzaakt snel excuses te maken.

"De openingsceremonie van het FIFA-wereldkampioenschap 2018 was een nieuwswaardige gebeurtenis. De uitzending is door anderen geproduceerd en Fox heeft het live uitgezonden", zei een woordvoerder van Fox Sports. "Omdat het live werd uitgezonden, wisten we niet wat er zou gebeuren tijdens Robbie Williams optreden en verontschuldigen we ons."

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen