Man uit Roermond omgekomen bij schietpartij in Rotterdam

© MediaTV

De 30-jarige Zino Ignasia uit de Roermondse wijk Donderberg is vrijdag om het leven gekomen bij een schietincident in Rotterdam.

Redactie

De Roermondenaar werd dood aangetroffen door de politie in een woning aan het Sandelingplein in de wijk Feijenoord. Getuigen belden vrijdagmiddag even voor vijven de politie omdat ze schoten hoorden in de woning.Volgens een woordvoerster van de Rotterdamse politie zagen diverse getuigen daarna twee mannen uit of voorbij het portiek rennen. Volgens één getuige stapten de twee mannen in een auto en gingen ervan door.

OpgepaktDe auto werd rond half tien ’s avonds gesignaleerd op de Maasboulevard in Rotterdam. Behalve de bestuurder, een 34-jarige Rotterdammer, zat er niemand in het voertuig. De 34-jarige is opgepakt en wordt verdacht van betrokkenheid bij het dodelijk schietincident. Van de mogelijke tweede betrokkene ontbreekt nog elk spoor.

Niets bekendWat de Roermondenaar in de havenstad kwam doen en waarom hij werd doodgeschoten in de woning, kan de politiewoordvoerster niet zeggen. Daarover is volgens haar nog niets duidelijk. Ook bij de politie in Limburg is niets bekend.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee