Het openbaar groen in De Heeg 'verloedert'

Print
Het openbaar groen in De Heeg 'verloedert'

Afbeelding: iStock

De aanpak van het opknappen van openbaar groen in de wijk De Heeg lijkt stil te liggen. Op plekken waar het straatbeeld verbeterd zou worden, groeit het onkruid nu welig. Buurtbewoners willen dat de verloedering gestopt wordt.

De gemeente en buurtnetwerk De Heeg spraken vorig jaar af om in het kader van 'Mijn groen Maastricht' een aantal geïnventariseerde locaties in de wijk aan te pakken. Daarmee werd in oktober 2017 een start gemaakt, maar volgens bewoners ligt dat nu helemaal stil. De aangewezen plekken worden ontsierd door onkruid. Er zou niet of nauwelijks onderhoud plaatsvinden.

De onvrede in de buurt is reden voor Senioren Partij Maastricht om aan de gemeente te vragen wat er aan de hand is en waarom het werk stil lijkt te liggen. De fractie verzoekt om maatregelen om 'verloedering' te stoppen

 

 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →