Treinverkeer bij Venray al 24 uur plat na blikseminslag

Print
Treinverkeer bij Venray al 24 uur plat na blikseminslag

Afbeelding: Flickr/Rob Dammers

Venray - De treinproblemen rondom Venray blijven voortduren. Sinds zaterdagochtend rijden er geen treinen door een blikseminslag en het lijkt er niet op alsof dat snel zal veranderen.

Een woordvoerder van ProrRail laat aan 1limburg weten dat niet valt te zeggen wanneer het treinverkeer weer kan worden hervat. "Er zijn al allerlei dingen vervangen, maar het is nog niet genoeg om de storing te verhelpen."

Grote problemen
Zaterdagochtend sloeg de bliksem in waardoor er grote technische problemen ontstonden. "De blikseminslag heeft ervoor gezorgd dat allerlei onderdelen kapot zijn. "Soms zie je dat er na blikseminslag nog dagenlang problemen zijn", aldus de woordvoerder. 

Hoelang de problemen nog duren durft de woordvoerder dan ook niet te zeggen. Tot die tijd rijden er stopbussen tussen Boxmeer, Vierlingsbeek en Venray.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →